03-07-2023

402 zonnepanelen geïnstalleerd bij Stalumex in Kerkrade

zonnepanelen kerkrade

Sinds kort heeft Stalumex, een bedrijf gevestigd in Kerkrade, een grote stap gezet in het verduurzamen van haar bedrijfsprocessen. PSE Energy heeft voor Stalumex een groot aantal zonnepanelen geïnstalleerd waarmee Stalumex zonne-energie opwekt, hiermee wekken ze zelfstandig zonne-energie op. 

 

Zonnepanelen geïnstalleerd in Kerkrade

PSE Energy heeft 402 Longi Solar panelen van 500 Wp geïnstalleerd op het bedrijfspand van Stalumex. Deze zonnepanelen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en hebben een hoog rendement, waardoor ze optimaal gebruikmaken van de zon als duurzame energiebron. Samen vormen deze panelen een zonnepanelen installatie die een totaal vermogen van 201 kW genereert.

 

Duurzaam productieproces

Door deze zonnepanelen installatie in gebruik te nemen heeft Stalumex een belangrijke stap gezet in de richting van een schonere toekomst. Als lid van de Stichting Alu.Eco werkt Stalumex al op milieuvriendelijke wijze om haar producten te produceren. Door de overstap naar zonne-energie te maken zet Stalumex nog een extra stap om op een milieuvriendelijke wijze haar producten te produceren.

Meer weten over zonnepanelen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bel ons direct via 0800 555 77 55.