06-02-2023

Zijn subsidies een voorwaarde om te investeren in zonnepanelen voor uw bedrijf?

Bij een hoog energie verbruik zijn zonnepanelen vrijwel altijd een interessante investering, ook als uw onderneming niet in aanmerking komt voor subsidies. Vooral als uw bedrijf veel energie verbruikt gedurende de dag. Zonnepanelen kunnen op deze momenten een aanzienlijke hoeveelheid elektriciteit opwekken, waardoor u minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet.
 

Salderen niet mogelijk

Als uw bedrijf geen mogelijkheid heeft om energie terug te leveren aan het net, maar wel een hoog verbruik heeft, kunnen zonnepanelen nog steeds een drastische daling van uw energiekosten opleveren. Door de opgewekte zonne-energie rechtstreeks te gebruiken vermindert u de behoefte aan elektriciteit van het net en verlaagt u daarmee de maandelijkse energierekening.

Al met al kunnen zonnepanelen een slimme en duurzame investering zijn voor uw bedrijf, vooral als uw energieverbruik hoog is. Door te profiteren van de zon als duurzame energiebron, kunt u niet alleen uw energiekosten verlagen, maar ook uw bijdrage aan een duurzame toekomst leveren.

Meer weten over zonnepanelen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bel ons direct via 0800 555 77 55.