31-03-2023

Souren Technische Service investeert in 64 zonnepanelen

zonnepanelen Nuth

Souren Technische Service, gevestigd in Nuth heeft in samenwerking met PSE Energy een zonnepanelen installatie geïnstalleerd. Hierdoor wekken ze nu zelf energie op met de zon als duurzame energiebron.

 

64 zonnepanelen geïnstalleerd 

PSE Energy heeft bij Souren Technische Service 48 hoogwaardige JA-SOLAR panelen van 460 Wp geïnstalleerd en 16 Longi Solar full black panelen van 400 WP. Het resultaat van deze combinatie van zonnepanelen is een zonnepanelen installatie met een totaal vermogen van ruim 28.460 Wp. Hierdoor is Souren Technische Service nu bijna volledig zelfvoorzienend in haar energie behoefte als het gaat om stroom. De overtollige elektriciteit die ze op zonnige dagen genereren wordt terug geleverd aan het elektriciteitsnet.

Naast het feit dat ze hun ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen, is de overstap naar zonne-energie ook economisch gezien een slimme zet voor Souren Technische Service. Door het grootste deel van de gebruikte stroom zelf op te wekken hoeven ze nauwelijks meer stroom aan te kopen bij de energiemaatschappij, hierdoor besparen ze op de energiekosten.

Meer weten over zonnepanelen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bel ons direct via 0800 555 77 55.